10 Kasım 2013 Pazar

Tütsüler ve anlamları nelerdir?


Lavanta:Levender olarakta bilinir. Bu tütsünün özelliği insanların zekasını açan bir kokuya sahip olmasıdır. Stres yapan insanlar ve uyku sorunu olan insanlar için oldukça kullanılması gerekli bir tütsüdür.
Kivi:Bu tütsü kivi meyvesinden ortaya çıkmıştır. İnsanlarda oluşan olumsuzlukları Giderir. Üzerinizde gün içinde stres varsa atmanıza yardımcı olur.

Şeftali:Şeftali ağacının mistik kokusundan ortaya çıkan bu tütsü insanlar arasında şans anlamına gelmektedir. İçinizde sıkıntılarınız varsa sıkıntılarınızın hafiflemesine yardımcı olur.
Mint:Muhteşem kokusu olan nane baharatından meydana gelmiştir. Şifa için kullanıldığı gibi aynı zamanda da Grip olan ve boğazları ağrıyan insanlar için kullanılması gerekli bir tütsüdür.
Vanilya:Vanilya çiçeğinin muhteşem kokusundan ortaya çıkmıştır. Gün içinde sinirliyseniz yatışmanıza yardımcı olur ve sizi pozitifleştirir.
Yardley: Sandal ağaçlarının ve limon aromasının muhteşem karışımıdır. Bu özel karışım son derece rahatlatıcıdır. Başarı sembolüdür. Kırık kalplere huzur verdiği söylenir. Derin meditasyon hipnoz seanslarında kullanılır. Sebepsiz iç sıkıntılarını giderir. Hayal gücünü ve konsantrasyonu arttırır hafızayı yeniler.
Magnolia: Yoğun manolya kokusu sinirleri rahatlatır. Ferahlatıcıdır. Anlayış sembolü denilebilir. Uyum mutluluk neşe getirir. Karşı cinsi çekebilen çiftlerin anlaşmasını sağlayan aşkı yeniden canlandıran bir tütsüdür. Melankoliyi şifalandırır.
Rain Forest:Yağmur ormanlarının tazeliği ve doğanın huzurunu dinginliğini yaşadığınız ortama taşır. Meditasyonda vizyonsal gücü geliştirir. İletişimi arttırır, uykusuzluğa iyi gelir. Kendini sevmeye yardımcı olur. Diet stressini kaldırır.
Jasmine: Gizemli, huzur verici, sinirleri güçlendirici harika bir kokudur. Yasemin bahçelerinin ve baharın tazeliğini yaşamınıza katar. Saf ve arınmışlığı temsil eder bencil kişilerde kendilerini görmelerini sağlar haksızlıkları ortaya çıkarır. Güclü bir yapıya sahip olmak isteyenlere iyi gelir. Şifada acıları yatıştırıcı özelliği vardır.

Violet:Vücuda rahatlık verir, gevşetir, sinirleri yatıştırır. Geleceği görmede yardımcı olur. Medyumluk yapan kişilere oldukça yararlıdır. Şifa vermeyi ve almayı kolaylaştırdığı söylenir.Vizyonları gerçekleştirir. Bilinci yükseltir.
Strawberry: Vücudu kuvvetlendirir. Direnç verir ve gevşeticidir. Endişeyi yok eder gerilimli ortamlarda sakinliği ve anlayışlı olmayı sağlar. Zeka açıcıdır. Şifa terapilerinde yakılması şifayı aktarmada kolaylık sağlar. Şifalananı rahatlatır. Umudun simgesi olduğu söylenir.
Musk: Misk otunun muhteşem egzotik kokusu ferahlatıcı ve sakinleştiricidir. Nazar veya benzeri terslikleri ortamdan temizler. Karşısındaki insanın gerçekleri söylemesini sağlayıcı etkisi vardır, heyecanı yatıştırır. Şifa kokusudur. İyileştirici etkisinden dolayı başağrısı ve bilinen çeşitli ağrıları hafifletici özelliği vardır.

Sage: Adaçayının taze ve büyüleyici kokusu huzur verir, sinirleri yatıştırır, bedeni gençleştirir. Koku terapisi için idealdir. Ortamdaki olumsuz enerjileri temizler, metabolizmayı dengeler, diet yapanlara tokluk hissi verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder