30 Haziran 2020 Salı

Nisa dan Cemal Can'a gönderme:Arkadaş sanmıştım.

Son dokunulmazlık oyunlarını kazanan Survivor Sercan hem başarısı ile hem de Survivor Nisa ile olan olayları hakkında gündeme otururkenSurxvivordan  son dakika haberleri de peş peşe geliyor. 

Oyun sonrası sunucu Murat Ceylan'ın "Bu haftanın elenecek olan yarışmacısı, senin verdiğin isimle adaya veda edecek. Çünkü tüm adayları belirleyeceksin" sözlerinin ardından Sercan'ın "Buradaki SMS'leri, Instagram takipçileri belirlemiyor." açıklamalarının ardından gözler Cemal Can'a çevrildi. Öte yandan Nisa'nın "İyi anlaştığımı sanmıştım" sözleri de Cemal Can'a karşı tavır alındığı iddialarını güçlendirdi.

Survivor'da yakın arkadaş oldukları bilinen Nisa ve Cemal Can hakkında son dakika haberi geldi. İkilinin aralarının açıldığı iddiaları son bölüme damgasını vururken Cemal Can'ın konuştukları ile yaptıklarının denk düşmediğini söyleyen Nisa; "Cemal Can ile iyi anlaştığımı sanmıştım. Ama farklı davranıyor. En güvendiğim isim Berkan" açıklamasında bulundu. Öte yandan bütün dokunulmazlık oyunlarını kazanan Survivor Sercan'ın Cemal Can'ı hedef göstererek yaptığı açıklamalar da gündeme oturdu. İşte son dakika haberinin detayları...

NİSA VE SERCAN'DAN CEMAL CAN'A TEPKİ!
Survivor finaline az bir zaman kala son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken Sercan ve Nisa'dan Cemal Can'a tepki geldi. "En güvendiğim isim Berkan" açıklamasını yapan Nisa ile birlikte Sercan'ın da Cemal Can'ı hedef göstererek konuşması olayların fitilini ateşledi.

1 yorum:

  1. Tiara Bar & Grills Company - Titanium Art
    Tithon Bar titanium iphone case & Grills. A proud member of titanium pickaxe terraria the Tipe-inspired and all-new Tipe Bar & Grills, titanium cartilage earrings Tithon stainless steel vs titanium apple watch is proud to present its newest micro touch hair trimmer product, Tiara Bar & Grills.

    YanıtlaSil